Sluiten

Al jaren de specialist in het betegelen van uw zwembad

Zwembaden

Door uw zwembad te betegelen creëert u de uitstraling die bij u past. U kunt uw zwembad precies zo maken als u wilt. Iedere vorm en afmeting is mogelijk. Het is degelijk en duurzaam en u hoeft niet meer tegen de waterkuip aan te kijken. U kunt met recht genieten van de fraaie betegeling. Extra allure krijgt uw zwembad met mooie kleurcombinaties of afbeeldingen in mozaïek gelegd.

Door een zwembad te betegelen kunt u het bad uitvoeren met een overloopgoot, waardoor het waterniveau gelijk komt te staan met de rand van het bad. Dit geeft een erg fraai en luxe beeld.

 

Door gebruik van tegels kunt u uw bad verwarmen tot 40 graden en uw binnen- of buitenzwembad heeft een langere levensduur dan de zwembaden van polyester en folie. U kunt uw zwembad ook voorzien van led-verlichting, een luxe jetstream, zonnecollectoren en tevens zijn alle opties voor lamellenafdekking mogelijk in uw privé zwembad.

 

Zwembaden betegelen is een vak apart.  We besteden veel aandacht aan het waterdicht maken van muren, goten en doorlopen in overleg met ons materiaalleverancier. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden aangezien wij ervaren zijn in het tegels zetten en leggen in specie in plaats van lijm. Hierdoor wordt het tegelwerk duurzamer en sterker en hierdoor wordt lekkage voorkomen. Ook denken we graag in het complete traject mee. Als we tegen problemen aanlopen, helpen we graag mee in het bedenken van een oplossing.

 

Behalve het betegelen van uw privé zwembad, binnen of buiten, hebben we ook al vele sportzwembaden betegeld. Door onze ervaring kunnen we u ompleet ontzorgen, we verzorgen onder andere complexe afschotten en afwateringen, rondingen, zitbankjes, grijp- en staanranden, molgoten, we bouwen verlichting in en werken graag met mozaïek.

 

Enkele van zwembaden die we nieuw betegeld of gerenoveerd hebben zijn de baden in  Zwolle, Markelo, Emmen, Assen, Hardenberg, Zoetermeer en Coevorden.
Gaat u een privé zwembad of sauna bouwen? Dan kunnen wij veel voor u betekenen. Vraag ons vrijblijvend om informatie.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

overzicht zwembaden zwolle berkum  overzicht zwembaden zwolle berkum