Sluiten

Gewone tegels, mozaïek of natuursteen

Wandtegels

Wandtegels kunnen behalve hygiënisch, ook erg hip zijn. Je houdt thuis je badkamer, keuken en wc makkelijk schoon en hoeft niet meer om de paar jaar je muren te sausen. In het bedrijfsleven kunt u uw bedrijfspand een schoon en statische uitstraling geven. Wandtegels zijn vaak onmisbaar zoals in een slagerij, laboratorium of tandartspraktijk. Hiervoor worden we dan ook regelmatig ingeschakeld. Evenals voor het betegelen van zwembaden, industriële objecten, tankstations, supermarkten of winkelpanden zoals de IKEA of McDonalds.

 

Zit u te twijfelen over wandtegels omdat u ze te industrieel vindt ogen? Er zijn ook andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan mozaïek, waarbij je elke vorm en kleur kan laten zetten. We zetten ook listello’s. Dit is een smalle siertrip waarmee grote tegeloppervlaktes onderbroken kunnen worden en daarmee meer sfeer aan de ruimte geeft. Of wat dacht u van een muur van natuursteen, dit geeft de muur een ruw, stoer en natuurlijk uiterlijk. Tegels met een houtlook zijn een mooie optie voor een warm effect. Een andere optie is het experimenteren met de verschillende groottes tegels die te krijgen zijn. Tegels van 60 x 60 cm of zelfs 1.20 x 3.00 meter ogen al heel anders dan de standaard formaat tegels.

 

Behalve wandtegels lijmen zijn wij gespecialiseerd in het zetten en leggen van tegels met gebruik van specie. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair. Voor restauratie en renovatie bent u ook bij ons aan de juiste adres.

 

Meerwaarde van tegels

  • Tegels zijn hygiënisch en erg makkelijk schoon te houden (vraag advies hoe u het beste uw tegels kunt onderhouden, dat verschilt per tegelsoort.
  • Als tegels geplaatst zijn blijven ze vele jaren goed. Bij wateroverlast ondervindt u geen blijvende schade aan uw tegelwerk en u hoeft uw wanden in de badkamer en keuken niet om de paar jaar te sausen.
  • Voor elk budget bestaat een tegel. Er bestaan natuursteen, Portugese tegels en zelfs houttegels die niet van echt te onderscheiden zijn. Behalve de prijs dan.

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.
Bel ons gerust over de vele opties die er zijn, we adviseren u graag vrijblijvend.

 

 

wandtegels vloertegels douche zwart wit wc ingebouwde lamp wandtegels