Sluiten

Vloertegels leggen

Praktisch, hygiënisch en sfeerbepalend

 

Vloertegels zijn een echte sfeermaker voor uw huis of bedrijf en het mooie is, er is voor ieder wat wils. Van grote tegels die rust brengen omdat de voegen minder opvallen, tot tegels met een werkje die de haren van uw huisdier of de moddervlekken die uw kinderen gemaakt hebben verdoezelen, of kiest u voor een passende kleur voeg of toch voor een contrasterende voor de wat excentriekere vloer. Daarbij kunt u er ook nog voor kiezen om het geheel af te werken met een plint van de tegel waarop wij een strip kunnen monteren om het geheel goed schoon te houden. Het inbouwen van spotjes in de vloer is ook geen enkel probleem, dit geeft een mooi effect en brengt stijl in uw huis- of badkamer. Wij kunnen voor u uw vloertegels leggen.

 

Wilt u uw bedrijfspand opluisteren met mooie vloertegels van bijvoorbeeld marmer met een mozaïek van uw bedrijfslogo in de hal, of gaat u voor een ouderwetse maar stijlvolle kasteelvloer uiterlijk van castlestone of plavuizen? Vertel ons welke sfeer u het liefst ziet en wij gaan samen met u aan de slag om een optimaal eindresultaat te bereiken.

 

Meerwaarde van vloertegels

  • Tegels zijn hygiënisch en erg makkelijk schoon te houden (vraag advies hoe u het beste uw tegels kunt onderhouden, dat verschilt per tegelsoort.
  • Als tegels geplaatst zijn blijven ze vele jaren goed. Bij wateroverlast ondervindt u geen blijvende schade aan uw tegelwerk en u hoeft uw wanden in de badkamer en keuken niet om de paar jaar te sausen.
  • Voor elk budget bestaat een tegel. Er bestaan natuursteen, Portugese tegels en zelfs houttegels die niet van echt te onderscheiden zijn. Behalve de prijs dan.

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

Wilt u uw huidige vloer renoveren of restaureren? Ook dat kan. Neem contact met ons op en maak en afspraak zodat wij kunnen komen kijken wat de beste oplossing is in uw situatie.

 

Wij adviseren u graag over de vele trends en mogelijkheden die er bestaan om uw huis of bedrijf het juiste karakter te geven.

 

castlestone vloertegels leggen vloertegels leggen bedrijfspand