Sluiten

Tegelzetter in Zwolle

Van idee naar ontwerp en uitvoering

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in omgeving Zwolle. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan  30 jaar en wij hebben ondertussen ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject, restauratie of renovatie, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij hebben liefde voor het vak en luisteren goed naar de klant, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. Ook hebben we veel ervaring met het verwerken van mozaïek en alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen.
We werken veel voor particulieren, maar hebben ook aan vele projecten samengewerkt met andere tegelzetters en aannemersbedrijven. Ook kunnen we u tips geven over de laatste trends als castle stones en metrotegels.

 

Tegelzetter Zwolle

We werken veel voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten. De zwembaden in Zwolle, met als laatste die in Berkum zijn mede door ons betegeld.

 

We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het leggen van tegels in specie. 

Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk.

 

Tegels zijn een halfproduct, worden ze verkeerd verwerkt dan ziet het er niet uit en kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Schroom daarom niet om ons in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw tegelwerk eruit komt te zien zoals u dat graag wilt.

 

Zoekt u een tegelzetter in Zwolle of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op.
Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

tegelzetter zwolle tegelzetter zwolle