Sluiten

Tegelzetter in Ommen

Van idee naar ontwerp en uitvoering

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw renovatie, restauratie of nieuwbouwproject, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij luisteren goed naar de klant, hebben liefde voor het vak, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het inbouwen van uw sanitair en het stucen van uw muren.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het zetten van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk. Een ander specialisme is het verwerken alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen. Ook kunnen we veel voor u betekenen als u geïnteresseerd bent in mozaïek.

 

Tegelzetter Ommen

We werken veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten en hebben veel particulieren geholpen met hun nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties. De vakantiehuizen van Calluna zijn onder andere door ons betegeld.

 

Tegels zijn een halfproduct, worden ze verkeerd verwerkt dan ziet het er niet uit en kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Schroom daarom niet om ons in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw tegelwerk eruit komt te zien zoals u dat graag wilt.

 

Bent u op zoek naar advies over betegeling? Of zoekt u een erkend tegelzetbedrijf voor uw tegelwerk project, groot of klein?
Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend om een offerte

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

tegelzetter ommen tegelzetter ommen