Sluiten

Van idee naar ontwerp en uitvoering

Tegelzetter in Meppel

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in Meppel en omgeving. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw renovatie of nieuwbouwproject, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij hebben liefde voor het vak en luisteren goed naar de klant, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het zetten van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk. Een ander specialisme is het verwerken alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen.
 Ook kunnen we veel voor u betekenen als u geïnteresseerd bent in mozaïek.

 

We werken veel voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

Zoekt u een tegelzetter in de omgeving van Meppel? Neemt u dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte op.
Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

tegelzetter meppel tegelzetter meppel