Sluiten

Voor bedrijf en particulier

Tegelzetter in Lelystad

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in Lelystad en omgeving. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw renovatie of nieuwbouwproject, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij hebben liefde voor het vak en luisteren goed naar de klant, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. Ook hebben we veel ervaring met het verwerken van mozaïek en alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen. Ook kunnen we u tips geven over de laatste trends als castle stones en metrotegels.

 

Tegelzetter Lelystad

In Lelystad hebben we veel nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties verricht voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

Met zwembaden hebben wij als erkend tegelzetbedrijf veel ervaring. Of het om uw privé zwembad gaat of een sportzwembad. De wandtegels van zwembaden worden gelegd in specie in plaats van lijmen. Dit zorgt ervoor dat het tegelwerk extra duurzaam en sterk wordt. Onmisbaar voor zwembaden en zeker een vak apart te benoemen.

 

Zoekt u een tegelzetter in Lelystad of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.
Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

tegelzetter assen tegelzetter assen