Sluiten

Tegelzetter in Kampen

Van idee naar ontwerp en uitvoering

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in omgeving Kampen. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ondertussen ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject, restauratie of renovatie, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij hebben liefde voor het vak en luisteren goed naar de klant, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen. We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het leggen van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle soorten tegelwerken. We hebben veel ervaring met het verwerken van mozaïek en alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen. Ook kunnen we u tips geven over de laatste trends zoals castle stones en metrotegels.

 

We werken veel voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

Tegels zijn een halfproduct, worden ze verkeerd verwerkt dan ziet het er niet uit en kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Schroom daarom niet om ons in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw tegelwerk eruit komt te zien zoals u dat graag wilt.

 

Zoekt u een tegelzetter in Kampen en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op.


Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

tegelzetter kampen tegelzetter kampen