Sluiten

Tegelzetter in Hoogeveen

Voor bedrijf en particulier

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in omgeving Hoogeveen. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject of renovatie, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij luisteren goed naar de klant, hebben liefde voor het vak, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het zetten van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk. Een ander specialisme is het verwerken alle natuursteen zoals bijvoorbeeld leisteen, basalt, graniet, marmer, en tufsteen.
Ook kunnen we veel voor u betekenen als u geïnteresseerd bent in mozaïek.

 

Tegelzetter Hoogeveen

In Hoogeveen hebben we veel nieuwbouw, verbouwingen en renovaties verricht voor particuliere klanten maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

Bent u op zoek naar advies over betegeling? Of zoekt u een erkend tegelzetbedrijf voor uw tegelwerk project, groot of klein?
Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend om een offerte.
Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

tegelzetter hoogeveen tegelzetter hoogeveen