Sluiten

Van idee naar ontwerp en uitvoering

Tegelzetter in Emmeloord

Wij zijn al jaren het adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in de omgeving van Emmeloord. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw restauratie, renovatie of nieuwbouwproject, uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij luisteren goed naar de klant, hebben liefde voor het vak, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het inbouwen van uw sanitair en het stucen van uw muren.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. We werken veel voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het zetten van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk. Een ander specialisme is het verwerken alle natuursteen zoals bijvoorbeeld leisteen, basalt, graniet, marmer en tufsteen.
Ook kunnen we veel voor u betekenen als u geïnteresseerd bent in mozaïek.

 

Tegels zijn een halfproduct, worden ze verkeerd verwerkt dan ziet het er niet uit en kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Schroom daarom niet om ons in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw tegelwerk eruit komt te zien zoals u dat graag wilt.

 

Bent u op zoek naar advies over betegeling? Of zoekt u een erkend tegelzetbedrijf voor uw tegelwerk project, groot of klein? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Of vraag een offerte aan.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

tegelzetter hardenberg tegelzetter hardenberg