Sluiten

Voor bedrijf en particulier

Tegelzetter in Dronten

Wij zijn al jaren hét adres voor het zetten en lijmen van al uw tegels in de omgeving van Dronten. Ook verzorgen wij bijkomende werkzaamheden zoals het stucen van muren en het inbouwen van uw sanitair.

 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ruim 45 jaar ervaring in het zetten en lijmen van tegels, wij zijn dan ook een betrouwbare partner voor uw renovatie of nieuwbouwproject. Uw tegelzetter dus voor bedrijf en particulier. Wij hebben liefde voor het vak en luisteren goed naar de klant, denken mee en hebben kostenbesparende tips die we graag met u delen.

 

Wij zijn gespecialiseerde aannemers in alle tegelwerken. We lijmen niet alleen, maar hebben vele jaren ervaring in het zetten van tegels in specie. Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra duurzaam en sterk tegelwerk. Een ander specialisme is het verwerken van mozaïek en alle natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, leisteen, basalt, graniet en tufsteen.

 

We werken veel voor particulieren, maar werken ook veel samen met andere tegelzetters en aannemersbedrijven bij grotere projecten.

 

Tegelzetter Dronten

Zoekt u een tegelzetter in Dronten of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

tegelzetter coevorden tegelzetter coevorden