Sluiten

Gespecialiseerd in alle natuursteen

Marmer, leisteen, graniet of basalt?

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten en leggen van alle soorten natuursteen. Natuursteen is  zwaar, vaak erg groot en moet in speciale cement gelegd worden of met speciale lijm gelijmd worden. Dit doen wij al jaren en adviseren daarom, om dit door ons te laten doen. Omdat elke soort natuursteen zijn eigen onderhoud heeft, zullen wij u van de juiste advies en informatie voorzien over bijvoorbeeld de (voor)behandeling om uw vloer zo lang mogelijk in goede staat te houden. Weet u dat er natuursteen is met anti-sliplaag? Perfect voor uw badkamer. Voor uw woonkamer adviseren we een mooie natuursteen dat goed tegen verloop met schoenen kan.

 

Marmer geeft een chique uitstraling, bent u op zoek naar een meer stoerder uiterlijk? Kijkt u dan eens naar leisteen of basalt. Wij kunnen ook voor u een ruwe wand creëren met stroken natuursteen van 20 x 3 cm in verschillende diktes. Heel decoratief en een echte blikvanger.

 

Vindt u natuurtegels te duur? Wij doen zaken met leveranciers waar u keramische tegels met een natuurstenen uiterlijk kunt vinden. Niet van echt te onderscheiden en betaalbaar. Neem hiervoor contact met ons op.
We werken met alle natuurstenen, klop dus ook gerust bij ons aan voor advies over, graniet, kwartsiet, kalksteen, hardsteen, travertijn, tufsteen of Bentheimer zandsteen.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

marmer trap vloer natuursteen natuursteen