Sluiten

Tijdloos, luxe en kunstzinnig

Mozaiek

Mozaiek is vooral bekend als kunstvorm en wordt in de gehele wereld toegepast. Al in de Romeinse en Griekse tijd werden afbeeldingen van goden, keizers en alledag weergegeven met mozaïek in luxe villa’s.
Wij kunnen dit realiseren voor u in bijvoorbeeld uw badkamer, (privé) zwembad of keuken. Of geef bijvoorbeeld de entree van uw bedrijfspand een luxe uitstraling door uw logo in mozaïek in uw vloer of wand te laten zetten. Alles is te realiseren, wij maken het sjabloon en zetten het voor u.

 

De tegeltjes zijn in eindeloos veel kleuren en maten te vinden. Laat ons de mooiste accenten creëren. Kies voor keramische of glas-mozïek. Of past een natuurstenen versie beter bij u? Het voordeel van keramische mozaïek is dat het makkelijk schoon te houden is en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld uw keuken. Deze zijn te verkrijgen als matte en als glanzende tegeltjes. Voor uw badkamer of zwembad adviseren we glas-mozaïek voor de wanden omdat deze perfect tegen vocht kan. Voor de badkamervloer adviseren we een anti-slip versie. De kleuren zijn erg helder en onderhoudsvriendelijk. De natuurstenen versie vind je wat meer in woonkamers. Het geeft een klassieke sfeer uit de oudheid.

 

Op zoek naar de beste verkoopadressen? Informeer bij ons, wij helpen u verder.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

mozaiek natuursteen vloer rand zwembad mozaiek tegelzetter