Sluiten

Mooie klassieke tegels

Metrotegels

Een mooie klassieke tegel voor aan de wand is een metrotegel. Deze worden vaak toegepast in oude boerderijen en herenhuizen. Ze geven je keuken en/of badkamer een gezellige sfeer en worden vaak gebruikt bij renovaties. De tegel creëert een landelijke, klassieke, moderne of retro uitstraling. De tegel wordt meestal zonder of met een hele dunne voeg geplaatst. Het voegen is door de afhellende rand van de tegel erg lastig. Wij helpen u graag om uw metrotegel wand perfect te krijgen.

 

De metrotegel is een langwerpige klei gebakken tegel met een glanzende glazuurlaag. De tegel heeft afhellende randen, meestal een afmeting van 10 x 20 cm. of 7,5 x 15 cm., maar zijn ook in andere maten te verkrijgen De tegels zijn tegenwoordig in allerlei kleuren te verkrijgen.

 

Wist u dat u een retro look krijgt door de voeg in een contrasterende kleur te kiezen? Informeer vrijblijvend als u meer wilt weten over het zetten van deze tegels en welke opties hierin zijn.

 

Wij verkopen zelf geen tegels, maar u kunt rustig contact met ons opnemen als u advies wil hebben over de beste tegel-verkoopadressen.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

metrotegels wit tegelzetter