Sluiten

De stenen vloeren en wanden van nu

Castle stones

Waar tegenwoordig steeds meer vraag naar is een stenen vloer van de zogeheten castle stones. Het heeft een typische kasteel-uitstraling, oogt zeer authentiek en sfeervol en het creëert een unieke uitstraling. Castle stones is een steen dat niet wordt gebakken, het is natuursteen gruis, vermaken met cement, met een nylon rug.

 

Omdat castle stones niet glad zijn kunnen ze perfect gebruikt worden in uw badkamer als anti-slip tegel. Castle stones kunnen ook aan wanden aangebracht worden omdat ze extreem licht van gewicht zijn. Daarom zijn ze ook ideaal om op een bestaande houten vloer gelegd te worden omdat de belasting niet zo groot is. De castle stones zullen licht meebewegen met de ondervloer omdat ze veerkrachtig zijn.

 

De castle stones vloer kan originele stenen bevatten uit monumentale gebouwen zoals kerken en kloosters, castle stones kennen ook enorm veel verschillende maten, van 31 x 28 cm. tot 70 x 60 cm. Wij kunnen deze unieke vloeren voor u leggen in een wildverband of in een banenverband. Deze laatste oogt rustiger en hierbij hoeven we wat minder passtukken te zagen, maar beide soorten vloeren zijn zeer de moeite waard.

 

Wilt u advies over deze trend of bent u op zoek naar  een tegelzetter die deze stenen vloer voor u kan realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Klik op deze link voor meer informatie over de meerwaarde van tegels.

 

 

castle stones wand castle stones wand